Pathé Buitenhof Den Haag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Pathé Buitenhof Den Haag: bruist van historie

Wandelend over het kalme Buitenhof van onze Zuid-Hollandse hoofdstad, trekt een imponerende gevel onze aandacht. ‘Restaurant Des Deux Villes’ staat er met sierlijke letters op geschreven. Het filmprogramma in de glazen lijstjes verklapt dat dit boutique pand nu een Pathé bioscoop is. Eentje met koninklijke allure! Ideaal voor een evenement met klasse…

Smeedijzeren balkons in Weense Sezession-stijl en een schildering op het plafond van de balzaal die je meeneemt naar vroeger tijden. Eén stap over de drempel van Pathé Buitenhof en je bent verkocht. Spontaan zet je je telefoon uit, uit respect voor het gebouw en de sfeer die hangt in deze compleet andere wereld. Hier kun je ontspannen, genieten en geef je je ogen de kost. Eenmaal uitgekeken op het interieur – als dat moment überhaupt komt – draait er altijd nog een goede film.

Presentaties die indruk maken

Ook presentaties tijdens evenementen zie je bij Pathé Buitenhof in het beste beeld en geluid. Want het pand kan dan wel historisch zijn, qua techniek gaat Pathé gewoon mee met de tijd! Door de aanwezige satellietverbinding kunnen zelfs sprekers vanuit de hele wereld op het grote scherm vertoond worden. Dus Barack, wanneer schikt het?

Groots genieten

Kleinschalige evenementen tot vierhonderd personen komen in dit sfeervolle boutique theater het best tot hun recht. Ben je toch met meer, dan moet je het hele filmtheater afhuren – ook geen straf! Dan heb je het hele Grand Café op de begane grond (hoe uniek!) voor jezelf en staan alle zes filmzalen in dienst van jouw event. De balzaal op de eerste verdieping is ook een plaatje en met de vaste eigen bar heb je het perfecte scenario voor een geslaagde bijeenkomst.

Culinaire hoogstandjes

Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren kan in Pathé Buitenhof in diverse ruimtes en volledig naar jouw wensen. De volwaardige keuken uit de tijd dat de bioscoop nog een restaurant had, laat elke cateraar watertanden. Pathé werkt met landelijke en regionale cateraars samen om aan alle wensen te kunnen voldoen. De intieme sfeer en gastvrijheid van het personeel maakt elk culinair moment helemaal af.

ZALEN (7)
Zaal 1
393
Zaal 2
314
Zaal 3
214
Zaal 4
125
Zaal 5
120
Zaal 6
99
Balzaal, 1e verdieping
 • Oppervlakte 160m2
 • Lengte 10m
 • Breedte 20m
 • Hoogte 3m
50
30
30
150
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Historisch pand in hartje Den Haag
 • Grand Café met koninklijke allure
 • Balzaal voor ontvangst met klasse
 • State-of-the art beeld en geluid

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Airconditioning Catering Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Eigen catering mogelijk Audio visuele middelen Binnenruimte Exclusiviteit mogelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Congres Productpresentatie Relatie Evenement

Locatie Pathé Buitenhof Den Haag

Branchenieuws van Pathé Buitenhof Den Haag

 • PatheDeMunt_zaal 3 pathe de munt amsterdam - bioscoop - eventlocatie

  Zeven Pathé Theaters wederom stemlocaties

  4 maart 2022