Pathé Breda

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Pathé Breda: als een filmster onder de sterrenhemel

Heerlijk wegzakken in een riante lederen Relax Seat en borrelen onder de sterren; in Pathé Breda gaan de gasten van jouw event spontaan stralen! Perfect beeld en geluid draagt bij aan de ultieme merkbeleving en maakt waar wat de bioscoop belooft: een bijzondere locatie voor een bijzonder moment.

Breda’s levendige centrum – waarin je optimaal kunt genieten van het Bourgondische leven – leverde de Brabantse stad de titel ‘Beste Binnenstad van Nederland’ op. Varen op de Singel kun je eenvoudig combineren met een zakelijk bezoekje aan de film. Een exclusief event, exclusief bij Pathé Breda geheel op maat gemaakt, is uiteraard ook mogelijk.

Onder de sterren

Uniek aan deze moderne locatie in de Bredase binnenstad – op loopafstand van het station en gelegen bovenop een parkeergarage – is de indrukwekkende gebogen glazen gevel van de Lounge van waaruit je over het Chasséveld én naar de sterren kijkt. Ingericht met moderne zitjes, met extra vide en een eigen bar is deze ruimte heel geschikt voor ontvangsten, private lunches, walking diners, private dinners en borrels. Ook ontbijt smaakt hier heerlijk; beter kun je een seminar of congres niet beginnen!

Zit je lekker?

Het ondernemende bloed van de gebroeders Pathé stroomt al bijna 125 jaar door de aderen van dit welbekende bioscoopmerk. Niet vreemd dus dat ze blijven innoveren, zodat jij en je gasten onder andere niet goed, maar supergoed zitten.

De luxe Relax Seats, waarvan alle zalen zijn voorzien, kunnen door middel van een knopje in de armleuning elektrisch versteld worden voor nog aangenamer zitcomfort. Gelukkig snappen ze bij Pathé Breda ook dat een actievere zit af en toe beter past: tijdens de presentatie van jouw keynote speaker bijvoorbeeld. In overleg kunnen de stoelen worden geblokkeerd, hoef je daar niet meer over in te zitten 😉 Er zit trouwens ook een tafeltje bij, waar je niet alleen je drankje, maar ook je notities op kwijt kunt. Handig!

Bijzondere match

Het heeft iets speciaals om je event in een Pathé bioscoop te organiseren, toch? Geen ‘zaaltje met een beamer’, maar state-of-the-art beeld en geluid gecombineerd met gloednieuwe elektrisch verstelbare Relax Seats van waaruit iedereen het beste zicht heeft. Reken maar dat jouw relaties, klanten, personeelsleden en collega’s onder de indruk zijn!

ZALEN (8)
Zaal 1
180
Zaal 2
227
Zaal 3
177
Zaal 4
83
Zaal 5
71
Zaal 6
82
Zaal 7
71
VIP Foyer
100
100
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • VIP lounge met glazen gevel & plafond 
 • Alle zalen voorzien van verstelbare lederen relax-seats
 • Perfect beeld en geluid – plug and play
 • Hoog servicelevel

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Plug & Play Airconditioning Invalidentoegankelijk Catering Eigen catering mogelijk Geluidsinstallatie Audio visuele middelen Exclusiviteit mogelijk WIFI Binnenruimte
 • Geschikt voor
  Congres Diner Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel

Locatie Pathé Breda

Branchenieuws van Pathé Breda

 • PatheDeMunt_zaal 3 pathe de munt amsterdam - bioscoop - eventlocatie

  Zeven Pathé Theaters wederom stemlocaties

  4 maart 2022