Parkzuid

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Parkzuid biedt ruime meeting-mogelijkheden op A-locatie in het groen

Parkzuid is gevestigd in het populairste park van Amsterdam; het Vondelpark. In dit Rijksmonumentale pand was vroeger het Filmmuseum gevestigd. Inmiddels genieten particulieren hier van een heerlijke keuken, maar komen ook veel organisaties op deze locatie bijeen voor zakelijke presentaties, grote personeelsfeesten of onvergetelijke borrels. Geniet op één van de grootste terrassen van de stad van de omliggende natuur of kom samen in één van de prachtige zalen die de locatie rijk is.

In stijl bijeenkomen

Jarenlang was Vondelpark 3, waar Parkzuid in gevestigd is, bestemd voor een combinatie van cultuur en horeca. Ook nu, onder de vlag van Unlimited Label (ook bekend van Strandzuid en De Witte Dame) komen deze twee elementen samen. Voor zakelijke bijeenkomsten kan je terecht in verschillende bijzondere ruimtes.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige studio’s aan weerszijden van de media bar welke geschikt is voor maximaal 40 personen. Beide zalen worden gekenmerkt door de hoge plafonds en een klassieke uitstraling, in combinatie met de oneindige multimediale mogelijkheden. Achter Studio B ligt de Franse Kamer, een intieme ruimte met een indrukwekkende uitstraling. Er is een directe doorgang naar het bordes en een overvloed aan daglicht. Helemaal tof is dat er een filmzaal aanwezig is waar je, indien er geen programmering is, met maximaal 70 personen terecht kan. Hoe gaaf is dat?!

Park Zuid_Club21_MNO Photo

Lekker borrelen of feesten

Voor groepen tot 150 personen is het mogelijk een zijde van het bordes af te huren (en zelfs te overkappen), met uitzicht over het park en de lager gelegen terrassen. Dat is nog eens lekker buiten borrelen! Ga je liever binnen culinair genieten tot maximaal 200 personen, dan kan dat in het in 2023 verbouwde restaurant. Je kunt het restaurant volledig afhuren, eventueel inclusief omliggende terrassen, waarvan één permanent voorzien is van een stretchtent. Precies, ze laten hier niets aan het toeval over! Ook niet op culinair vlak, want van a la carte tot sit down en van bbq tot walking dinner. Het kan allemaal, inclusief uitgebreide vegetarische en vegan mogelijkheden. Zelfs de cocktails worden hier vers gemaakt.

Wat in deze hectische tijd erg prettig is, is dat de locatie een vast en vooral hecht team heeft. Dat betekent dat gastvrijheid en oprecht plezier hier hand in hand gaan en dat ervaar jij als gast. Het maakt dat Parkzuid ideaal is voor corporate meetings, diners en teamborrels. Mooie namen zoals Tommy Hilfiger hebben hier al exclusieve feesten gegeven. Jij kan de volgende zijn!

Park Zuid - terras aan het water - RemyOnline-

Beeld: Remy Online, MNO Photo

ZALEN (5)
Het Restaurant
 • Oppervlakte 100m2
70
70
De Studio
 • Oppervlakte 114m2
200
130
De Franse Kamer
 • Oppervlakte 61m2
50
40
Bordes A en B
 • Oppervlakte 200m2
400
120
Mediabar
 • Oppervlakte 86m2
40
30
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Prachtige omgeving
 • Stijlvolle meetingruimtes
 • Diverse buitenmogelijkheden
 • Hecht team met hart voor hospitality

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Nabij luchthaven Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Exclusiviteit mogelijk Plug & Play WIFI Airconditioning Buitenruimte Catering Geluidsinstallatie (Dak)Terras Restaurant Invalidentoegankelijk Audio visuele middelen
 • Geschikt voor
  Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel Training Bedrijfsfeest Vergadering Bedrijfsdiners Beurs & Expositie Workshop Brainstormsessie Congres Diner Gala & Awardshow Kick-off

Locatie Parkzuid

Branchenieuws van Parkzuid

 • Parkzuid buitengevel eventlocatie Amsterdam

  Parkzuid is klaar voor jouw eindejaarsevent

  3 oktober 2023