Grace Kelly | ligplaats Utrecht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Grace Kelly: het varende glamoureuze stijlicoon

Het is onmogelijk om niet voor haar imposante en charmante verschijning te vallen. Gracieuze lijnen, luxe en maar liefst 50 meter lang: meet Grace Kelly, de varende evenementenlocatie met de looks van een yacht. Dompel je gasten aan boord onder in de mondaine Monaco-stijl. 

Een luxeuze yacht-ervaring

Met de naam partyschip zou je haar bijna beledigen. De Grace Kelly is een evenementenlocatie die zich leent voor veel meer dan feestjes alleen. Het is een luxe en tikkie decadent schip met drie verschillende levels, ingericht in de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig. Of je nou voor een swingend feest gaat, een teambuilding of statig diner: De Grace Kelly is geschikt voor de meest uiteenlopende events.

Een rondje Grace Kelly

Onderin bevinden zich de keuken, de toiletten en de Monaco Lounge, een gezellige ruimte met eigen bar waar je kan relaxen. Voorin het schip vind je een bruidssuite. Het gebeurt niet dagelijks dat die wordt afgehuurd, maar dit is een absolute eyecatcher. Just saying…

De trap omhoog brengt je naar het eerste deck en de Grace Kelly Lounge. Hier bevindt zich ook het podium en de dj-booth, net als een zithoek in de punt waar je geniet van een geweldig mooi panoramisch uitzicht.

Een deck hoger kun je een kijkje in het stuurhuis van de kapitein nemen of met met een klein gezelschap brainstormen en borrelen in de Captains Lounge. Op het topdeck, last but zeker not least, ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met een lekker wijntje en de wind in je haren, voelen thuis en kantoor hier heerlijk ver weg.

GraceKelly (3)- varende event locatie - boot - venue

Een altijd aanpasbaar decor

Heeft jouw vergadering of bedrijfsfeest een thema als duurzaamheid of groen? Dan kan de Grace Kelly afstevenen op bijvoorbeeld de uiterwaarden langs de IJssel. Ga je liever voor een stedelijk tintje? Dan is een tocht in en rondom de thuishaven van de Grace Kelly, het mooie Rotterdam, misschien wel passend.

De Grace Kelly kan op de meest uiteenlopende plekken liggen en gasten ontvangen en het vaargebied strekt zich uit van heel Nederland tot Brussel in België en Keulen in Duitsland. Zo heb je altijd een nieuw decor en kom je op plekken waar je misschien nog nooit geweest bent. Wat is varen toch gaaf!

De kracht van de crew

Constant in Beweging, de organisatie achter Grace Kelly en het one-of-a-kind evenementenschip Blue Rhapsody, gelooft dat als je dingen goed wilt doen, je zelf de regie moet houden. Daarom hebben ze alles in eigen beheer en is er een eigen chef kok aan boord, net als een partymanager en vaste nautische bemanning.

“Uiteindelijk maken de mensen het evenement en wij zetten daar als bedrijf ook zwaar op in”, legt managing director Eric van der Zwaluw uit.

GraceKelly (5) - Constant Beweging

Ultieme verwennerij

We hebben het met eigen ogen ervaren: aan boord van Grace Kelly voel je je gelijk welkom. Of dat nou ligt aan de kapitein en de partymanager die je hoogstpersoonlijk ontvangen en weer uitzwaaien, of aan het luxe interieur en de service die daar naadloos bij aansluit: hier voel je je op en top verwend. En laat dat nou net precies de bedoeling van mooie Grace zijn!

Safe meetings

Constant in Beweging doet er alles aan om te voldoen aan de wettelijke voorschriften rondom corona. Ze hebben op elk schip een Dekra gecertificeerde hygiënemanager in het team die naast het opstellen van het protocol ook zorgt voor de handhaving tijdens het event. Safety first!

Neem ook eens een kijkje op de site van het andere schip van Constant in Beweging, de Blue Rhapsody, met een ligplaats in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

ZALEN (3)
Grace Kelly Lounge
180
Monaco Lounge
80
Topdeck
100
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Glamorous 
 • Gastvrijheid
 • Kwaliteit
 • Verwennen

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk Aan het water In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Nabij treinstation Nabij luchthaven Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Eigen aanlegsteiger
 • Faciliteiten
  Gratis Parkeren Exclusiviteit mogelijk WIFI Binnenruimte Plug & Play (Dak)Terras Catering Airconditioning Invalidentoegankelijk Geluidsinstallatie Buitenruimte Audio visuele middelen
 • Geschikt voor
  Bedrijfsfeest Diner Gala & Awardshow Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement

Locatie Grace Kelly | ligplaats Utrecht