AMAZE Amsterdam

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

AMAZE biedt unieke immersive experience met state-of-the-art techniek

Je hebt unieke locaties en je hebt AMAZE. In deze oude pindabranderij is een beleving gecreëerd die je nergens anders ervaart. Logisch, als je beseft dat ID&T – misschien wel de meest vooruitstrevende dance-organisator ter wereld – 30 jaar aan kennis en showtechniek in deze experience heeft verwerkt. Het gave is dat AMAZE niet alleen als attractie is te bezoeken, maar ook voor jouw events is in te zetten. Amazing! 

Beleving de basis van jouw event

Onderga je de experience, dan loop je in een uur door zeven ruimtes waar je elke keer een ander innovatieve technische ervaring rijker wordt. Van een indrukwekkende entree tot een ruimte waar 250 lasers de show stelen en van een gave do-it-yourself DJ-set tot een verrassende schommel-beleving.

Eindigend in de hoofdzaal van 750 vierkante meter word je volledig ondergedompeld in een visuele beleving door de muren en pilaren die volhangen met LED-schermen. In deze aaneenschakeling van hoogtepunten wordt je volledig weggeblazen! Het gave is dat jouw gasten dit (afhankelijk van de groepsgrootte, gedeeltelijk) kunnen ervaren voordat het event begint. Dat is toch een binnenkomer van jewelste?!

Amaze Tunnel Entrance
Amaze Main stage party - led wall met gezicht
Amaze Laser room
Amaze Entrance outside

Volledig te personalizen

Of je nou een productpresentatie, award uitreiking of personeelsfeest organiseert; gasten zullen weten dat ze bij jouw event zijn! Zo is entree met een nieuwe voice-over en aangepaste 3D-animatie volledig op maat te maken. Uiteraard zijn ook de 200 vierkante meter aan LED-schermen in de grote zaal multifunctioneel inzetbaar.

Aangeraden wordt om voor een feestavond een VJ in te zetten, want met de enorme collectie aan stockbeelden en maatwerk lijkt het al snel of alles speciaal voor jouw gasten is ontwikkeld. En het ziet er ook nog eens megavet uit!

Amaze diner met paarse uitlichting
Amaze Diner exterion

Make yourself at home

Het team van AMAZE doet er alles aan om jouw event onvergetelijk te maken. Ze geven je daarin ook alle ruimte. Niet enkel letterlijk doordat je toegang hebt tot alle experience-ruimtes voor bijvoorbeeld breakoutsessies en de prachtige barruimte voor een onverwachte eindborrel. Maar ook figuurlijk omdat er heel veel kan op deze locatie! Een club voor 1.600 personen. Geen probleem! Je eigen cateraar meenemen? Lekker doen! Een auto of ander groot product binnen krijgen? Zonder moeite!

AMAZE is zo’n locatie waar je echt een locatiebezoek voor moet plegen, want zelfs bovenstaande beschrijving of de foto’s en video’s doen geen recht aan de echte beleving. Zien is geloven. Be AMAZEd!

Beeld: AMAZE

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (1)
Main
1400
Kenmerken
  • Unieke experiece vol maatwerk mogelijkheden en state of the art av techniek
  • Beschikt over ruim 200 m2 LED-schermen, veel geluid en een uitgebreid lichtplan
  • Eventteam denkt in mogelijkheden; hier kan bijna alles!
  • Cateringvrije locatie
  • Veel parkeermogelijkheden in omgeving
Eigenschappen
  • LiggingIn het stadscentrum
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Nabij luchthaven, Nabij snelweg
  • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Audio visuele middelen, Bar, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Eigen catering mogelijk, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, Gratis Parkeren, Invalidentoegankelijk, Plug & Play, Theater, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Diner, Fotoshoot, Gala & Awardshow, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Productpresentatie, Relatie Evenement
Locatie AMAZE Amsterdam