AI Speakers | The Speakers is het sprekersbureau dat écht persoonlijk met je meedenkt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sprekersbureau The Speakers

Zoek je een sprekersbureau waarin de focus eindelijk eens niet ligt op ‘de grote namen’, maar juist op persoonlijke sprekers en dagvoorzitters die impact willen maken op jouw evenement, dan moet je bij The Speakers zijn. Van eigen talenten waar het management over wordt gevoerd tot een breed netwerk aan interessante podiumexperts. Bij The Speakers wordt jouw vraag op zeer persoonlijke wijze beantwoord. Een heerlijke frisse wind in het landschap van sprekersbureaus!

24/7 persoonlijke benadering

De droom van eigenaar Rajjan El Alaoui? Het verbinden van unieke sprekers en dagvoorzitters aan spraakmakende evenementen door een écht klantgerichte aanpak. “We geloven heel erg in onze persoonlijke werkwijze. Zo sturen we bij elke offerte een eigen ingesproken bericht mee. Door onszelf en waar mogelijk door de spreker zelf. En dat binnen 24 uur, ook in het weekend. Daarnaast ontmoeten we graag onze klanten voor een direct overleg en zijn we zoveel mogelijk live bij de presentatie aanwezig om te bepalen of we nog steeds tevreden zijn over de optredens of dat we samen met de spreker aan de performance gaan werken.”

Nog een voorbeeld van die persoonlijke benadering; zo snel als mogelijk laat The Speakers jou als organisatie rechtstreeks met de spreker of dagvoorzitter schakelen. “Wel zo gemakkelijk voor je, in plaats van dat wij er continu tussen zitten als extra schakel.”

Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers

30 unieke sprekers en dagvoorzitters

Waar je bij veel sprekersbureaus de bekende namen voorbij ziet komen, zet The Speakers in op (relatief) onbekend talent, maar altijd wel met veel podiumervaring. “Ons bureau is geboren uit ambitie en passie en dat zoeken we ook in onze sprekers en dagvoorzitters.”

Experts in het onderwerp AI

Het voordeel van een jong sprekersbureau is ook de scherpe focus op trends en ontwikkelingen. Waar sommigen nog twijfelachtig nadenken op de vraag waar AI voor staat (Artificial Intelligence), heeft The Speakers het afgelopen jaar een groep sterke sprekers verzameld rondom dit onderwerp en de url www.aisprekers.nl geclaimd. Kijk, dat noemen we nog eens ondernemerschap en meedenken met de klant.

Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers
Sprekersbureau The Speakers

Gepassioneerd team

We zeiden het al; niet alleen de sprekers, maar ook het team van The Speakers staat bekend om hun passie voor het werk. Of zoals Rajjan zelf aangeeft: “Ik ben zelf vanuit het MBO in dit vak gerold en heb gedurende die tijd veel meegemaakt aan stage discriminatie. Er lopen veel talenten rond die niet gehoord of gezien worden, puur door hun achternaam. Ik heb mensen om mij heen nodig die jong denken, gepassioneerd zijn, ongeacht hun afkomst. Daarbij komt dat de groep van 20+ en 30+ veel sneller in oplossingen en kansen denkt. Precies dat hebben we nodig bij The Speakers.” Daar kan jij als organisatie jouw voordeel uit halen!

Beeld: The Speakers

Kenmerken

 • Jong, energiek team
 • Bijzondere sprekers en dagvoorzitters
 • Zeer persoonlijke benadering
 • Eigen talenten met hoge kwaliteitsbewaking

Branchenieuws van AI Sprekers | The Speakers

 • Socialize

  YouSpeak Agency, een dochteronderneming van Sprekersbureau The Speakers, wordt Socialize Agency

  7 februari 2024
 • Esmeralda - De pitchcoach - Beeld Mark Uyl

  Esmeralda Kleinreesink sluit zich aan bij sprekersbureau The Speakers

  14 september 2023