branchenieuws

Dr. Esmeralda Kleinreesink sluit zich aan bij sprekersbureau The Speakers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Esmeralda - De pitchcoach - Beeld Mark Uyl

Dr. Esmeralda Kleinreesink is geen onbekende voor degenen die naar de Event Inspiration Days zijn gekomen. Vanaf nu is zij ook te boeken als spreker en dagvoorzitter bij sprekersbureau The Speakers.

Met een indrukwekkende carrière van bijna 20 jaar als beroepsmilitair, waarbij ze de rang van luitenant-kolonel bij de Luchtmacht bereikte, en auteur van het boek ‘Officier in Afghanistan’ gebaseerd op haar uitzendervaringen, brengt Esmeralda haar unieke inzichten en passie voor effectieve communicatie naar het podium als de Pitchcoach. Ze heeft de afgelopen jaren talloze individuen geholpen om hun pitches naar een hoger niveau te tillen en heeft daarvoor de ‘Perfecte Pitch Methode’ ontwikkeld. Deze methode stelt haar cliënten in staat om heldere, gepassioneerde verhalen te vertellen die het publiek aan hun lippen laten hangen en hun boodschap krachtig overbrengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een masterclass door Esmeralda of wil je haar inzetten als spreker of dagvoorzitter?  Neem dan contact op met The Speakers.

Esmeralda-Kleinreesink-Event-Inspiration-days-Gooiland-Beeld-Tycho-Muller

Beeld: Tycho Muller en Mark Uyl