Sander Hendrix zorgt voor kippenvel met persoonlijk verhaal en waardevolle levenslessen

De dag dat alles anders werd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt

Velen die al jaren in de evenementenbranche werken kennen Sander. Als één van de bekendste regisseurs en showcallers van Nederland was hij betrokken bij tal van memorabele producties.

Tot het moment dat twee zeldzame hersenontstekingen zijn leven op zijn kop zette en hij alles opnieuw moest leren. Over die reis waarin hij tijdelijk ‘de regie kwijt’ was en nu als Creative Director zijn kennis inzet, vertelt hij op authentieke wijze op het podium. En dat maakt indruk… veel indruk! Absoluut waardevol voor iedereen op persoonlijk vlak, maar ook zeker voor ondernemers, zorginstellingen en de wetenschap.

Van ‘in de regie’ naar ‘de regie kwijt’

Sander was als showregisseur betrokken bij grote shows voor AVROTROS Eindejaarsshows, Tino Martin en Mindf*ck Live. Ook verzorgde hij de regie voor nationale en internationale corporate events voor onder andere NOC NSF, Volkswagen en Philips. Dag in dag uit was zijn enige missie om enorme impact te maken met het podiumprogramma.

Tot hij in 2020 plotseling werd getroffen door twee zeldzame en levensgevaarlijke hersenontstekingen. Zijn hersenen stonden, figuurlijk, in de fik. Hij vocht voor zijn leven en overwon op wonderbaarlijke wijze het gevecht. Zie hier een filmtrailer om een indruk te krijgen hoe dat moet zijn geweest voor hem.

De regie herboren

Dat Sander op het podium kan staan om zijn verhaal te vertellen is waanzinnig bijzonder. Mede doordat zijn brein tijdens zijn werk zo snel moest schakelen, heeft dat hem er waarschijnlijk weer bovenop geholpen. Dat geloven we graag. En zien we ook… want wat maakt Sander een indruk met zijn verhaal.

Hij schroomt niet om zich op zijn meest kwetsbaarst aan je te tonen. Tegelijkertijd weet hij dondersgoed wat hij met zijn talks wil vertellen en gebruikt hij de theaterwetten om alle bezoekers op het puntje van hun stoel te laten zitten. Eens een showregisseur, altijd een showregisseur!

Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
-Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
-Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
Sander Hendrix - regisseur - spreker - de regie kwijt

Eén heftige ervaring, talloze levenslessen

Maar Sander focust zich niet op het verleden. Hij kijkt vol positiviteit naar de toekomst. Uit zijn talks zijn al veel waardevolle inzichten te halen. Maar zelf heeft hij ook de koe bij de hoorns gevat. Want waar hij eerst vanuit de regie bij een evenement betrokken was, start hij nu als Creative Director veel eerder in een event- of totaal ander traject waarin het toevoegen van beleving centraal staat. Dat geeft een organisator niet alleen meer rust en een programma meer inhoud, maar werkt ook kostenbesparend bij een creatie- en productie proces, wat ontzettend waardevol is.

Op deze manier deelt hij zijn jarenlange kennis aan bijvoorbeeld de creatieve afdeling van een bedrijf, merk of project. Kan jouw organisatie meer beleving gebruiken, wil je Sander vanaf de conceptfase inhaken bij de creatie van een evenement of wil je zijn kennis gebruiken voor meer structuur en diepgang bij een event dat al gedeeltelijk is geproduceerd? Sander neemt graag de regie en maakt met zijn oprechte persoonlijkheid en sterke concepten een onvergetelijke indruk!

Boek je Sander met ‘De Regie Kwijt’ dan steun je ook nog eens de ItsME Foundation, de hersenstichting voor meer begrip en waardevolle onderzoekskosten naar hersen(vlies)ontsteking. Prof. Dr. Erik Scherder is aan deze stichting verbonden als ambassadeur.

Reacties de regie kwijt - Sander Hendrix

Beeld: Sander Hendrix, Jeancarlo Nunes dos Anjos

Kenmerken

  • Authentieke spreker met meerdere (aanpasbare) talks
  • Weet gasten op puntje van de stoel te laten zitten
  • Kent de evenementenbranche van binnen en van buiten
  • Tevens inzetbaar als Creative Director voor (event) projecten