Pauline de Wilde

Scherpe dagvoorzitter met vrouwelijke flair, inhoud en tomeloze energie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Pauline de Wilde - spreker Sprekershuys

Pauline de Wilde is een krachtige en ervaren dagvoorzitter, presentator en spreker. Ze weet haar presentatie-ervaring en economische achtergrond perfect te combineren met diepgang en persoonlijke flair. Hierdoor krijgt je evenement, congres of seminar altijd de sfeer en de impact die het nodig heeft. Door haar scherpte en soepele improvisatie maakt Pauline ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk. Hierdoor gaat jouw doelgroep altijd energiek en met de juiste boodschap naar huis.

Ze is de oprichter van ‘Pauline’s LEF Boost’, waarmee ze mensen op een energieke wijze weer terug laat keren naar waar hun talent en passie echt ligt. Pauline heeft daarnaast ook een online programma ‘Presenteren met LEF’, hierin kun je leren hoe je vol zelfvertrouwen en met plezier kunt presenteren.

Thema’s die vaak aan de orde komen als Pauline de Wilde als dagvoorzitter optreedt zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemen, verandermanagement en leiderschap. Door haar achtergrond en ervaring is Pauline breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken.

Ze houdt van interactie, dynamiek en krijgt het publiek altijd in beweging, of dat nu voor Rijkswaterstaat, the Innovation Expo, AFAS Software of de Awardshow voor Pensioen Pro is. Samenwerken met Pauline wordt door CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.

dagvoorzitter Pauline de Wilde - Sprekershuys

Door haar TV-ervaring bij RTL Z en RTL 4 is Pauline juist ook voor online events de perfecte talkshowhost. Wat Pauline vaak terug krijgt van haar opdrachtgevers is dat ze tot in de puntjes voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute wijzigingen.

Als dagvoorzitter weet ze sprekers en gasten altijd op hun gemak te stellen, waardoor zij moeiteloos hun verhaal kunnen delen. Pauline denkt graag mee in het voortraject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon wordt gezet en Pauline het evenement die persoonlijke en vrouwelijke touch kan geven. Samen het mooiste event, congres of (online) webinar neerzetten, dat perfect aansluit bij het doel en de doelgroep, en dát met humor, flair en professionaliteit. Dat is waar Pauline voor staat.

Beeld: Pauline de Wilde / Sprekershuys

Kenmerken

  • Inspirerend en persoonlijk
  • Flair, inhoud en humor
  • Ervaring op het podium én voor de camera
  • Stelt sprekers en gasten altijd op hun gemak
  • LEF
  • Energiek en in beweging