Niels Houtepen

Corporate illusionist die verbindt en verwonderd met op maat show

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Niels Houtepen - Quality Bookings

Een profiel over Niels Houtepen schrijven is niet gemakkelijk, want hij laat zich niet in een hokje duwen. Dat is meteen zijn kracht, want Niels is veel meer dan een prijswinnend magician en een corporate illusionist met een specialisme in hypnose, marketing, psychologische experimenten en neuro linguïstisch programmeren. Mede door zijn jarenlange ervaring in theater (op het podium en achter de schermen), laat hij een unieke vorm van entertainment zien die zichzelf het best laat omschrijven als ‘verwondering’.

Niels Houtepen - Quality Bookings

Illusie ingezet voor corporate conversaties

Verwacht bij Niels geen flauwe goocheltrucs of wapperende haren en open blouses. Hij gebruikt illusionisme om de kernwaarden van het bedrijf of het onderwerp van het event onder de aandacht te brengen. Daarin wordt veelvuldig de verbinding gezocht met het publiek, waardoor hun input een belangrijke rol speelt in de show en elk optreden uniek is. Niels ontstijgt absoluut het magician-niveau waarin vooral verbazing de boventoon voert! Juist door het maatwerk en de inhoudelijke component, verandert verbazing in verwondering. Wat zich moeiteloos vertaalt in hoe je vanuit jouw expertise of organisatie verwondering creëert bij een ander.

Niels Houtepen - Quality Bookings

Dagvoorzitter, Hallo publiek

Niels houdt van het podium en dat voel je als je hem live ziet. Daar hebben zijn jarenlange ervaring als presentator van diverse tv-programma’s en eigen theatertours vast aan bijgedragen. Hij weet door zijn inzichten vanuit rollen achter de schermen hoe je verbinding maakt met publiek en hoe je creativiteit en kennis inzet om duidelijk te maken hoe je met positieve communicatie een ander kunt beïnvloeden. Zet Niels (inclusief zijn goede voorbereiding) op het podium en hij laat iedereen op het puntje van hun stoel zitten. Ongeacht de doelgroep!

Naast de corporate show op maat is Niels ook in te zetten als dagvoorzitter. Daarin is hij de gastheer die het congres of zakelijk event host en zijn illusies inzet om de verschillende programmaonderdelen aan elkaar te verbinden. Ook hier komt zijn expertise als presentator goed van pas; hij weet zich in dienst van de sprekers op te stellen en vindt het erg leuk om te interviewen (handig voor écht interessante Q&A’s!).

Ben jij nou eens niet op zoek naar een keynotespeaker waarin het zenden van informatie centraal staat, maar wil je echt verbinding met en verwondering creëren bij jouw publiek, dan weet Niels wat hem te doen staat… met verve!

Niels Houtepen - Quality Bookings

Beeld: Niels Houtepen / Quality Bookings

Kenmerken

  • Illusionisme met zakelijk karakter
  • Dagvoorzitter met momenten van verwondering
  • Niet zenden, maar interactief
  • Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland