Mogos: van militaire operatiekamer in de woestijn naar mobiele evenementenbar

Een flexibele & sfeervolle bar met een verhaal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wat begon als een container die gebruikt werd als operatiekamer in Afghanistan en Irak, groeide uit tot een creatief project om er een kroeg van te maken.  Inmiddels is deze mobiele unit omgetoverd tot Mogos-bar en in te zetten voor jouw evenement. Hoe tof is dat?!

We horen je al denken: ‘’Leuk, die bar, maar wat krijg ik dan?’’ Lees snel verder om erachter te komen!

Mo…what?

Mogos staat voor Mobiel Operationeel Geneeskundig Operatiekamer Systeem. Jaren geleden maakte het deel uit van een ziekenhuis dat bestond uit gebundelde containers zoals deze. Nu is het een budgetvriendelijke bar voor jouw event. De Mogos beschikt over een bar, inclusief klein keukenblok, koelkast, stroompunt, water, afzuiging en verwarming.

De sfeermakers

Sfeer kan je evenement maken of breken. Bij de evenementenbar zit het sfeertje er ook wel goed in: er is namelijk ledverlichting, die voor elke sfeer aan te passen is. Muziek draagt ook bij aan een fijne sfeer, dus gelukkig is er een muziekinstallatie inclusief aansluiting voor extra boxen, microfoon, etc.

Wat meer ruimte nodig? De zijwanden kunnen worden uitgeschoven, waardoor je de bar in verschillende maten kan presenteren. Juist liever een lege ruimte, dan haal je de bar er gewoon uit, zodat je het kunt inzetten als EHBO-post, uitgifte locatie, balie…. noem het maar op!

Dus vol gas naar Mogos!

Mogos foto bovenaf

Beeld: Mogos