Acts & Entertainment

Hot Town band verplettert elk optreden met energie, entertainment en 100% focus op jou!

The Ultimate Party Band

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

‘Een muzikale vulkaanuitbarsting bomvol interactie, special effects, waanzinnige muzikanten en de lekkerste hits,’ zo omschrijft de band zichzelf op de website. Daar is weinig van gelogen. Hot Town heeft als band al tal van onvergetelijke optredens verzorgd, maar geniet nog niet de bekendheid zoals enkele andere bands in de evenementenbranche.

Belachelijk. Daar gaan we verandering in brengen, want Hot Town speelt op Champions League-niveau mee en is enig in zijn soort!

Hot Town is talk of the town

Heb je een optreden van Hot Town meegemaakt, dan hoop je ze nog een keer op een event tegen te komen. Niet verrassend dan ook dat Hot Town haar 50+ optredens per jaar vooral dankt aan een groep regelmatig terugkerende opdrachtgevers. De reden is even (on)logisch als bijzonder: Hot Town staat, in tegenstelling tot sommige andere bands, volledig in dienst van jou als opdrachtgever. Verwacht bij hen geen schreeuwerige zelfpromotie of vaste sets, maar een sfeer die volledig om het doel van jouw event is gebouwd.

Hot Town | Ultimate Live Experience
Hottown band Artist Boutique
Hottown band Artist Boutique
Hottown band Artist Boutique

Wie, wat, whitelabel?

Wat dat betreft durven wij Hot Town prima een eersteklas whitelabel-band te noemen. De bescheidenheid maakt op het podium daarbij wel plaats voor beestachtige show performance. Want vergis je niet; deze negentallige (!) formatie weet als geen ander het publiek om haar vinger te winden. Met vijf topmuzikanten, een zanger, een zangeres én twee sterke dansers is de basisbezetting al één brok energie. Kies je voor de XL-versie, dan krijg je niet het standaard blazers-combootje. In dat geval komen er extra zangeressen, dansers, en showblokken die je niet bij de standaard bezetting ziet, zodat het dak er echt helemaal af gaat.

Dat alles dus volledig in dienst van jouw event. Dat betekent een goed doordachte setlist, passende introducties (misschien zelfs wel een op maat gemaakte voice-over) en bedrijfskleuren als element in de kleding van de band. En dat allemaal in een optreden vol show en entertainment. Van dikke Michael Jackson Medley (inclusief optreden midden tussen het publiek) tot een Daft Punk-blokje inclusief laserbrillen. Je kunt het allemaal beleven. Oja, bijzonder detail; Hot Town werkt niet snel met een groot LED-scherm, omdat ze geloven in de interactie met het publiek en daarvoor niet willen leunen op techniek, maar op hun performance. Nice, daar houden wij van als live-mensen!

Hottown band Artist Boutique

Maatwerk? Heel graag zelfs!

In de basis is Hot Town heel gemakkelijk inzetbaar in basis of XL-bezetting met als mogelijkheid wel of niet een DJ erbij te boeken. Maar wil je Hot Town echt ‘hot’ meemaken, vraag dan om maatwerk. Als enige band (denken wij) bieden ze namelijk de mogelijkheid echt gave opening- of slotacts te creëren.

Zo verzorgden ze vorige week de opening van de Coiffure Award Gala, inclusief geprogrammeerd licht, kostuums, optreden van een kinderkoor en visuals (yes, hier werkte het juist heel goed). Zes minuten spektakel voor een meer dan schappelijk bedrag weten wij.

Of wat te denken van de opening bij Leaseplan waar de volledige entertainment ook door Hot Town (of eigenlijk het achterliggende Artist Boutique) werd verzorgd.

Het is precies dat wat Hot Town zo uniek maakt. In de basis al garantie voor succes, met alleen maar upgrades die jouw event nog onvergetelijker maken. Drop it like it’s Hot Town!

Beeld: Hot Town