Gefrituurd goud en volledig halal!

Turgay Albayrak serveert de Halal Bitterbox

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Halal bittergarnituur als snack op je event

Je doelgroep op hun wenken bedienen tijdens een event komt terug in verschillende aspecten. De juiste spreker, een sterke locatie en geschikte catering. Food for thought, en voor de lekkere trek! Dat laatste is voor iedereen anders, al zijn er afhankelijk van je publiek ook altijd overeenkomsten. Voor een vegetarisch publiek betekent het geen vlees, voor een moslim-doelgroep betekent het: halal! Rekening houden met deze dieetwensen is nu makkelijker dan ooit.

Voor de moslim-gasten onder het publiek tijdens het ontvangst voor aanvang of de netwerkborrel achteraf, ontwikkelde ondernemer Turgay Albayrak namelijk niets minder dan de Halal bittergarnituur. Een tip die we overigens uit onze eigen community kregen van een eventprofessional bij het ministerie: een partij waar (tijdens events) de moslim-doelgroep sterk vertegenwoordigd is!

Lekker en halal

De motivatie bij de ondernemer kwam zonder meer voort uit het feit dat hij als moslim voor de zoveelste keer de schaal met knapperig “bruin fruit” aan zich voorbij moest laten gaan. Dat het anders moest en kan, bewijst hij met zijn variant op het Nederlandse snackplateau. In de halalvariant vind je geen varkensvlees of restvlees, maar wel de meest heerlijke happen: halal bitterballen, sucukandels en kaasrucola’s.

De snack bij uitstek, niet alleen voor iedereen die een halal-voedingspatroon hanteert, maar evengoed voor de hongerige festivalbezoeker of een ieder met snacktrek. Want de snacks zijn naast halal, ook gewoon heel erg lekker!

Beeld: Turgay Talbayrak, Kayza Foods