Iedereen moet weten hoe gaaf Doloris!

Deze unieke experience is verplichte kost voor elke eventmanager

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wij zijn kritisch wanneer nodig, en schrijven in superlatieven als we ergens verliefd op zijn. Doloris’ Meta Maze in Tilburg valt absoluut in de laatste categorie. Hoe we dat weten? Omdat we deze art experience zelf ervaren hebben!

Een tijd ronddolend in dit surrealistische kunstdoolhof, zorgt voor ontelbare prikkels waar jij als eventprofessional (toeleverancier, bureau òf opdrachtgever) gegarandeerd inspiratie voor jouw volgende event uithaalt.

Doloris | gespot | event inspiration | 02. Karmanoia

Deze beleving valt niet te beschrijven

Over het 400 m2 grote doolhof willen we niet te veel zeggen. Enerzijds omdat we niet weten waar we moeten beginnen, anderzijds omdat het de totale magie van de beleving wegneemt. Dat beseffen ze bij Doloris zelf ook en daar spelen ze handig op in.

Via twee industriële goederenliften kom je aan in het rooftop restaurant waar je vervolgens één voor één wordt opgehaald en geblinddoekt naar de ingang van het doolhof wordt begeleid. Inderdaad, deze experience onderga je in je eentje. En zonder telefoon, want die moet je verplicht achterlaten bij de entree. Top! En stiekem ook zonde, want elk van de 40 ervaringskamers is Instagrammable!

Doloris | gespot | event inspiration | 01. Karmanoia

Inspiratie voor concepten

Van start tot finish worden je zintuigen geprikkeld; dat is voer voor events! We hebben zeker ideeën, maar om geen spoilers weg te geven, houden we het lekker vaag: denk in termen van oneindigheid, lichteffecten, aaibaarheid, invalshoeken, materiaalgebruik, kruip-door-sluip door, programma-keuzes en meer. Word je niet veel wijzer van hè?

Gewoon afreizen naar Tilburg. Echt doen, want Meta Maze is de enige immersive art experience van dit formaat in Europa en qua vorm uniek in de wereld! Kan je daarna een hapje eten op Doloris’ rooftop om meteen van gedachten te wisselen over wat je gaat inzetten bij het volgende event. We zijn benieuwd!

Oja, een eventspace is in de maak en wordt binnenkort opgeleverd. Gaaf om in te zetten als je het hebt over ‘anders denken’.

Doloris | gespot | event inspiration | 05. Doloris copy

Beeld: Doloris