Vineyard Catering: partycatering van de bovenste plank

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
© Marina Kemp - Fiesta de Colores - Vineyard 064 - catering - concept

Ambachtelijk vakmanschap, een innovatieve aanpak en volop aandacht voor de producten waarmee wordt gewerkt: dat is Vineyard Catering in een notendop. Het bedrijf wordt gerund door vakliefhebbers, en dat proef je.

Vineyard Catering ondersteunt met name locaties die van zichzelf een grote aantrekkingskracht hebben, zoals Ziggo Dome, AFAS Live en TiviloVredenburg. Hun catering komt echter met evenzoveel liefde naar jouw bedrijf of event toe.

Vineyard_HMH_klassiek_012 - catering - concept
© Marina Kemp - Kitty Knauf 091 - catering - concept
© Marina Kemp - Vineyard - Museum Speelklok 057 - catering - concept

Een partycateraar pur sang

Vineyard Catering, onderdeel van Vineyard Company, is van huis uit een echte partycateraar. Ze zijn de perfecte partner voor locaties en bieden oplossingen voor de totale food & beverage afdeling. Als exclusive of preferred supplier, op basis van catering of inpandig als vaste partner. Samen kijken ze naar de beste mogelijkheid voor zowel locatie als cateraar / exploitant. Zo levert Vineyard de service die naadloos aansluit bij jouw aanvraag. Flexibel, professioneel, creatief en met heel veel liefde voor het vak.

Vineyard_Bruiloft_Menno_Kroon_009 - catering - concept
© Marina Kemp - Fiesta de Colores - Vineyard 100 - catering - concept

Ambachtelijk en innovatief koken

Iedereen kan lekker eten op tafel toveren, daar geloven we in. Daarom is er vast iets waarmee Vineyard Catering zich onderscheidt. “We maken alles zelf, dat is echt een onderscheidend vermogen. In onze ambachtelijke keuken lopen we voorop qua trends en ontwikkelingen op het gebied van product. Zo werken we volop met nieuwe technieken: van robotica, wat maakt dat we heel duurzaam en efficiënt kunnen produceren, tot koken onder druk. En het mooie: het product wordt er alleen maar lekkerder op.”

Alles voor de hoogste kwaliteit

Gasten ontzorgen met passie en plezier: het klinkt misschien wat afgezaagd, maar dat is de missie van Vineyard Catering. “Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te geven. Vanaf het moment dat we de telefoon opnemen tot het contact met gasten en de aanwezige koks op locatie: onze mensen maken het verschil. We zetten hoog in op werving en selectie, goede mensen aan je binden vinden we superbelangrijk. We doen er alles aan om de verwachting van onze klanten te overtreffen, en dat zit ‘m in dat menselijke aspect. En natuurlijk in onze focus op het product en daarmee de kwaliteit van de catering en de prijs die je daarvoor betaalt.”

© Marina Kemp - Vineyard - Museum Speelklok 043 - catering - concept
Foto werknemer met wijn - vinyard catering - horeca
© Marina Kemp - Vineyard - Muziekgebouw 008 - catering - concept

Authentiek zijn & authentiek blijven

Als we Sven vragen naar Vineyard’s toekomstplannen, is zijn antwoord kort en krachtig. “De markt verandert zo snel. We zien veel partycateraars die worden overgenomen door grotere partijen. Wij willen liever beter worden dan groter. We zijn 100% authentiek en een echt familiebedrijf. En dat willen we blijven. Daarmee denken we ons te kunnen blijven onderscheiden.”

voorgerecht Kingfish - vineyard - catering - horeca - food - drinks
Kenmerken
  • Liefde voor het vak 
  • Professionaliteit
  • Flexibiliteit
  • Creativiteit
Eigenschappen
  • SpecialismeAllround, Conceptcatering