Van Essen biedt maatwerk op wielen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Van Essen EventTrailer

Vraag je van Essen Catering & Events naar hun trots? Dan is het antwoord makkelijk: het jongste lid van de Van Essen familie: de EventTrailer. Inderdaad, naast hun super service op het gebied van food & drinks, kan je ook bij ze terecht voor een prachtige locatie op wielen die overal in Nederland is neer te zetten. Vanaf nu organiseer je dus jouw eigen event voor dat prachtige kasteel, op het strand of midden in de bossen. Jij bepaalt de plek, zij zorgen voor de inrichting!

 

👆 Geschreven door Event Inspiration

Het is wel altijd een goede binnenkomer, zo’n eventlocatie. En ja, dat mag letterlijk genomen worden: 53m2 aan vrije vloeroppervlakte die door een eigen vrachtwagen van Van Essen op iedere gewenste locatie in Nederland afgeleverd wordt.

Binnen 30 minuten gereed voor jouw event

De EventTrailer van Van Essen is uniek in Nederland én daarbuiten. Deze pop-up eventlocatie is binnen 30 minuten gebruiksklaar te maken. Dat betekent niet alleen dat ‘ie er staat, maar dat de ruimte ook geconditioneerd is, voorzien van verlichting en van verwarming. Als ‘Plug&Play’ in de Van Dale stond, stond de EventTrailer waarschijnlijk in de uitleg benoemd.

Van Essen EventTrailer III I Roadshow Lely
Van Essen EventTrailer | Foto Nico Alsemgeest Van Essen EventTrailer | Foto Nico Alsemgeest
Van Essen EventTrailer.2
Van Essen EventTrailer II I Roadshow Lely

Het antwoord op flexibiliteit

De EventTrailer is helemaal aan te passen aan de wensen van de klant. De unit kan volledig gebrand worden en ook een interieur op maat behoort tot de mogelijkheden. Over totaalontzorging gesproken. Dus zeg je: productintro, pop-up eventlocatie, pop-up store of welke flexibele toepassing ook, dan is het antwoord toch al snel de EventTrailer van Van Essen Catering & Events.

Beeld: Nico Alsemgeest

Kenmerken

  • Binnen 30 minuten ‘Plug&Play’
  • 53m2 aan vrije vloeroppervlakte
  • Eigen branding en interieur op maat zijn mogelijk

 

Eigenschappen

  • Specialisme
    Tijdelijke accommodaties