branchenieuws

Who is Amsterdam lanceert sustainability in travel platform

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Amsterdamse gracht

Gaan toerisme en een leefbare stad samen? Who is Amsterdam vindt van wel en lanceert hèt grassroots platform voor eigentijds toerisme.

We kennen allemaal de toeristen in Amsterdam die een rondje Wallen of een tochtje met de rondvaartboot willen doen. Maar wil je de stad echt leren kennen en ben je op zoek naar unieke persoonlijke ervaringen? Dan is Who is Amsterdam the place to be. Één plek voor het vinden en boeken van bijzondere, authentieke en duurzame tours in en rond Amsterdam. ‘Who Is Amsterdam’ staat vol met tours die verhalen vertellen die niet in gidsen te vinden zijn, tours waar bezoekers een praatje maken met markante Amsterdammers, op bezoek gaan bij authentieke Amsterdamse familiebedrijven en hun waren proeven, of leren over de tegencultuur in Noord.

Dat ze sustainability hoog in het vaandel hebben staan blijkt wel uit het feit dat ‘Who is Amsterdam’ en vier van hun partners behoren tot de in totaal zestig bedrijven die door heel Europa zijn gekozen voor het 2022-2023 TOURBAN EU-programma voor Sustainable Urban Tourism Acceleration. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan mogelijkheden op hun site.