branchenieuws

Vier jouw teamuitje op het Werkspoor Festival

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Werkspoorfestival bij Werkspoorkathedraal - foto Abe Jonker

In het Paasweekend van vrijdag 7 t/m maandag 10 april kan je bij de Werkspoorkathedraal weer genieten van het gratis toegankelijke Werkspoor Festival.

Van live muziek tot breakdance workshops: bij het Werkspoor Festival is voor iedereen wat leuks te vinden. Kom gezellig met je hele familie of ga op pad met collega’s. Wil jij ook van Goede Vrijdag de beste vrijdagmiddagborrel ooit maken? Dan nodigt Werkspoorkathedraal je uit om de start van het Werkspoor Festival te komen vieren! Ze verwelkomen je op vrijdag 7 april tussen 16.00 – 18.00 uur om samen te proosten.

Natuurlijk is 1 drankje niet genoeg als je met je team op stap gaat. Daarom is op veler verzoek de creditcard ook dit jaar weer beschikbaar! Een mooie Werkspoor-pas waarmee je overal op het festival kunt betalen. Je bestelt hem vooraf, betaalt op factuur en het hele festival lang heb je geen omkijken meer naar losse bonnetjes die nog moeten worden ingescand voor een declaratie. Lekker toch? De creditcard vraag je aan door een mailtje te sturen naar juliette@werkspoorkathedraal.nl (op=op).