branchenieuws

VRX1® Racing lanceert nieuwe race simulatoren voor events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
VRX1 racesimulator

Al meer dan 5 jaar is VRX1® Racing bezig met het (door)ontwikkelen van de beste race simulatoren en nu is het tijd voor de presentatie van hun nieuwste model.

De missie van VRX1® Racing is om het onmogelijke mogelijk te maken, ervaren hoe het is om vol gas te racen in een Formule 1-auto. Ze hebben de afgelopen vijf jaar geïnvesteerd in het creëren van de ultieme race-simulatoren, met input van een team van doorgewinterde simracers. Hun focus? Een ervaring bieden die zo dicht mogelijk bij echt racen komt, zonder dat je een getrainde coureur hoeft te zijn.

Wat is er nieuw?

  • Hun simulatoren bieden de authentieke zithouding van een Formule 1-auto, een Formule 1-stuur met pedalen, windsimulatie en een VR-bril voor een levensechte ervaring.
  • VRX1® racing begrijpt dat niet iedereen VR wil gebruiken, dus hebben de simulatoren nu de mogelijkheid om in een fractie van een seconde te schakelen tussen spelen op een gewoon scherm en een meeslepende VR-ervaring.
  • Naast een ongeëvenaarde race-ervaring biedt VRX1® Racing nu ook mogelijkheden voor aangepaste branding en in-game advertising.