branchenieuws

Oceandiva breekt nieuwe wateren aan met de overname van de Jules Verne

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jules-Verne-overname-door-Oceandiva-2

Met grote trots kondigt Oceandiva Group de overname aan van het iconische schip, de Jules Verne, als een schitterende aanvulling op hun al indrukwekkende vloot.

Met de komst van de Jules Verne zal Oceandiva haar vaargebied aanzienlijk uitbreiden. Het schip stelt de organisatie in staat om nieuwe markten aan te boren in steden zoals Groningen, Maastricht, en zelfs Frankfurt – locaties waar de Oceandiva-schepen tot nu toe niet konden komen.

Deze uitbreiding volgt op een dynamische rebranding, waarin Oceandiva een nieuw logo en een frisse huisstijl introduceerde, waarmee het bedrijf zijn toewijding aan innovatie en leiderschap in de evenementenindustrie verder benadrukt.

De Jules Verne, symbool van nautische elegantie, zal een grondige renovatie ondergaan om het in lijn te brengen met het innovatieve Oceandiva-concept. Dit proces zal het schip transformeren tot een moderne, duurzame, state of the art en veelzijdige evenementenlocatie. De herlancering van de Jules Verne als Oceandiva-schip wordt 1 september 2024 verwacht.

Edwin-Petersen-van-Oceandiva-Group-en-Constant-Geerling-van-Constant-in-Beweging Edwin Petersen van Oceandiva Group en Constant Geerling van Constant in Beweging