branchenieuws

Eventim voorkomt zwarthandel met mobile ticket EVENTIM.Pass

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
EVENTIM.Pass op telefoon

Vanaf nu is EVENTIM.Pass voor alle producenten en organisatoren inzetbaar om de strijd met de zwarthandel van toegangskaarten tegen te gaan.

Vanaf nu is het mobile ticket EVENTIM.Pass voor elk evenement inzetbaar. Hoe het werkt? EVENTIM.Pass wordt geactiveerd in de EVENTIM.App, waarmee de QR-code kan worden getoond. Daarnaast is het eenvoudig om in-app doorverkoop mogelijk te maken via het platform fanSALE op basis van de wensen van artiest & promotor.

Kort voor het event komt de QR-code zichtbaar in de app, het maken van video’s en/of screenshots ervan is door de techniek achter het product niet mogelijk. Niet iedereen koopt zijn eigen ticket, het is daarom eenvoudig gemaakt voor de kaartkopers om de tickets in de app door te sturen naar het gezelschap. Henk Schuit, algemeen directeur Eventim en penningmeester bij de Stichting Weet Waar Je Koopt: “Met de drie-eenheid van ons eigen doorverkoopplatform fanSALE, het mobile ticket EVENTIM.Pass en de EVENTIM.App zijn we volledig voorbereid op de toekomst en zorgen we voor een gesloten verkoop waarin de artiest en de promotor weer de spelregels bepalen.”