branchenieuws

Press Play lanceert webshop met toffe concepten voor events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Teamfoto Press Play

Merkactivatiebureau Press Play lanceert als eerste bureau in Nederland een webshop voor events. Deze webshop is vooral bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die op zoek zijn naar inspiratie en/of kant-en-klare concepten voor uiteenlopende vraagstukken op gebied van marketing en evenementen.

Bezoekers van de webshop slepen met gemak een drijf-in bioscoop, een 500 meter lange waterglijbaan of XXL-tompouce in hun winkelmandje en zien direct de benodigde investering. Net als in een reguliere webshop kan er in deze webshop gesorteerd worden op prijs, thema en doel van de merkactivatie.

Waarom zet Press Play hun unieke concepten in de etalage? “Simpelweg omdat de ketel met bruisende ideeën aan het overkoken is. Het gedreven team wil hun creativiteit van de daken schreeuwen. Ieder idee verdient een opdrachtgever die anders durft te denken én wil opvallen in de markt. We zijn niet bang dat andere bureaus met onze ideeën aan de slag gaan. Wij bedenken ze namelijk niet alleen, wij kunnen ze ook nog eens allemaal uitvoeren!” aldus Mark Bos, mede-oprichter Press Play. Check snel de webshop om hun toffe activaties te bekijken.

Drijf-in bioscoop Press Play
XXL Waterglijbaan Press Play
Mega tompouche Press Play

Beeld: Press Play