branchenieuws

Uitmarkt actie: ‘Reserveer nu je stoel, dan zit je straks vooraan!’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Amsterdam - Uitmarkt Campagne - Stoel

In de aanloop naar dé nationale opening van het culturele seizoen, roept de Uitmarkt heel Nederland op om nu al je stoel te reserveren voor een van de theater, film of podiumvoorstellingen in Nederland. Deze sympathieke actie jaagt bezoekers aan nú al kaarten te kopen om zo de cultuurindustrie een zetje in de rug te geven.

“De bezoekersaantallen blijven na twee corona jaren helaas nog steeds achter bij de verwachtingen. Met deze ludieke manier willen we met de Uitmarkt bezoekers niet alleen, inspireren, informeren en amuseren maar ook activeren het komende jaar meer te bezoeken,” aldus Geert Udo, bestuurslid van de Stichting Uitmarkt. Met de actie ‘Reserveer nu je stoel, dan zit je straks vooraan’ nodigt de Uitmarkt de bezoekers, van het concert dat Willeke Alberti en haar band op 26 aug om 20.30 uur op het Museumplein zal geven, uit om met hun eigen stoel naar het plein te komen om vervolgens het concert van dichtbij mee te mogen maken.

De Uitmarkt wordt in opdracht van Stichting Uitmarkt georganiseerd door XSAGA Festivals, in samenwerking met amsterdam&partners.