branchenieuws

Tiende editie van IDEA Talent Scout gewonnen door Max Engelaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Winnaar IDEA Talent Scout Amsterdam - Max Engelaar

Tijdens de jubileumeditie van IDEA Talent Scout, het jaarlijkse talent event van IDEA dat excellente talenten een kick-start van hun event carrière biedt, streden dertig studenten vanuit vijf hogescholen in Circa Amsterdam om de titel ‘event talent van het jaar’.

Max Engelaar, die momenteel stage loopt bij effectgroep* en studeert aan de Breda University of Applied Sciences, ging er met de eerste prijs vandoor. “De winnaar van IDEA Talent Scout 2023 was onderscheidend in de pitch video. Niet alleen was er aandacht geschonken aan het script en kwaliteit van de video, ook de inhoudelijke boodschap was doordacht. Het enthousiasme op het podium tijdens de IDEA Talent Scout was duidelijk merkbaar en ook de creatieve en enthousiasmerende output tijdens de creatieve sessies was duidelijk zichtbaar. Daarmee is Max voor de jury van de IDEA Talent Scout 2023 een terechte winnaar”, aldus de jury.

De talenten kregen ook een kijkje in de keuken bij doorgewinterde eventprofessionals. Roy Gerritsen van y+f(x) gaf een presentatie over Immersive Experiences en Hans Klaver van Obsession vertelde over een award winning case. Daarnaast maakten de deelnemers natuurlijk uitgebreid kennis met de zeven jurerende bureaus, hun werk en signatuur. Sarah Morselt (HKU) ging er met de tweede plaats vandoor en Lieke van Dijk (Hogeschool Utrecht) eindigde als derde.

IDEA Talent Scout Amsterdam - deelnemers

Beeld: Butino contentbureau