branchenieuws

Strandzuid start zomerseizoen op Goede Vrijdag met Bierborrel en opening Palm Beach

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event Inspiration - Bier wijn op maat bence-boros-8T5UAV6KkZA-unsplash

Vanaf het paasweekend kun je weer dagelijks terecht bij het Amsterdamse stadsstrand Strandzuid voor een relaxte lunch, borrel of diner. Om de overgang van de winterse Zuidpool naar het warme Strandzuid te vieren, trappen ze het terrassenseizoen op Goede Vrijdag (29 maart) traditiegetrouw af met de Bierborrel.

De afgelopen jaren is de Bierborrel van Strandzuid hét go to-evenement geworden aan het begin van de lente. Op het menu veel bier, bites en zwoele hits. Omdat het concept ‘met de voeten in het zand en een biertje in de hand’ (of met schoenen, het blijft toch eind maart) als een magneet werkt, is het verstandig om van tevoren een kaartje te kopen (á vijf euro). In ruil word je getrakteerd op een welkomstdrankje en heel veel gezelligheid.

De Bierborrel kost vijf euro en is van 17:00 tot 01:00 uur. Kaartje kopen, tafel reserveren of meer informatie? Check de website.

Sandra van den Hurk, operationeel directeur van Strandzuid, heeft echter een speciale actie voor eventmanagers en event professionals; zij mogen zich aanmelden voor gratis toegang, met hun team, door hier te mailen.