branchenieuws

Steun de eventbranche: teken de petitie en kom naar het Malieveld!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Domino

Om extra aandacht te krijgen voor de ‘stem van de zakelijke eventbranche’ organiseert het EventPlatform op 25 augustus een creatieve actie op het Malieveld in Den Haag.

Deze actie heeft als doel om de noodsituatie in de eventbranche te benadrukken. 51.000 banen dreigen te verdwijnen en duizenden eventbedrijven gaan failliet als er geen aanvullende steun is totdat er een vaccin is.

Op dinsdagmiddag 25 augustus zullen eventmedewerkers op het Malieveld (door middel van een menselijke kettingreactie) symbolisch laten zien dat duizenden banen op de tocht staan. We maken duidelijk wat het betekent als de eventwereld omvalt. De kettingreactie wordt op film en foto gezet zodat we via een persconferentie, persberichten én een ‘social media bom’ de actie in de media en bij de Haagse politiek verspreiden. De actie is ook de opmaat voor de Night of Live waarbij dinsdagavond 25 augustus alle belangrijke eventgebouwen in Nederland rood zullen kleuren. Als finale van de actie wordt namens de eventbranche een petitie aangeboden aan leden van de Tweede Kamer.

Aanmelden voor het Malieveld doe je hier.

Tekenen van de petitie doe je hier.