branchenieuws

Night of live: eventindustrie kleur de nacht rood

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De landelijke evenementenindustrie kleurt Nederland rood in de nacht van 25 op 26 augustus 2020!

Vandaag is rood, de kleur van de ...

De evenementenindustrie staat op de rode lijst met daarop alle acuut bedreigde industrieën van Nederland. Met de campagne Night of Live lichten eventprofessionals hun bedrijfsgebouwen rood uit om elkaar een hart onder de riem te steken en zo de eigen branche van mental support te voorzien.

Daarnaast is het een duidelijk en brandend signaal richting de politiek en de rest van Nederland dat hen laat zien hoe omvangrijk en dramatisch de situatie van de evenementenindustrie als gevolg van COVID-19 daadwerkelijk is. Al deze bedrijven staat namelijk een golf van faillissementen en ontslagen te wachten.

Het idee voor deze campagne komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar de heer Tom Koperek en zijn team van LK Aktiengesellschaft ons buurland eerder al rood kleurde: maar liefst 7.700 gebouwen van event-professionals en -bedrijven uit 1.500 Duitse steden stonden roodgloeiend in de nacht van 22-06-2020 op 23-06-2020. “Door middel van het medium licht willen we de evenementenindustrie in haar geheel zichtbaar maken en voor verbroedering zorgen binnen een industrie die mensen bij elkaar brengt”, aldus Stijn Oude Vrielink, initiatiefnemer van Night of Live.