branchenieuws

Steeds meer vrouwelijke DJ's aan de (inter)nationale top

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
vrouwelijke dj achter mengpaneel
Jolanda van den Berg a.k.a. DJ Miss Smile en oprichter van DJ School Nederland ziet een trend en verwacht dat er de komende jaren nog veel meer vrouwelijke DJ’s aan de (inter)nationale top verschijnen.
Tijdens ADE, het grootste clubfestival van de wereld van 18 t/m 22 oktober, verzorgt DJ Miss Smile de openingsavond in The Royal Room – Club Escape Amsterdam met Who Run The World? GIRLS! Een line-up bestaande uit alleen maar vrouwelijke DJ’s. Zorg dat je erbij bent!

In 2005 opende Jolanda van den Berg DJ School Nederland, de allereerste DJ- en producerschool ter wereld. “Een aantal van de dames die bij mij een opleiding heeft gevolgd, tourt nu over de wereld. Dat is een mooie ontwikkeling die de komende jaren verder door zal zetten. Ik verwacht dat op korte termijn meer vrouwen in de DJ Mag Top 100 zullen staan”, aldus Jolanda van den Berg. Tussen alle grote commerciële evenementen en haar corporate & private events door in binnen- en buitenland, besteedt ze alle tijd aan het opleiden van nieuw DJ-talent: “Want dat is waar het echt om draait: doorgeven van kennis aan the willing!”