branchenieuws

Start kaartverkoop festivals, concert & dance event Back 2 Live

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Vandaag, donderdag 25 februari, is het zover. De dag waar meer dan 180.000 mensen op zaten te wachten: de kaartverkoop voor de nieuwste pilot events van Fieldlab Evenementen start om 12:00 uur.

Na de eerste succesvolle pilot events, meldden zich in de afgelopen weken meer dan 100.000 mensen zich aan om op de hoogte te blijven van de start van de kaartverkoop. Bezoekers dienen zich te houden aan een aantal voorwaarden, waaronder vooraf en achteraf een coronatest.

Dance-event
Diverse Nederlandse dance grootheden trappen het eerste evenement in Ziggo Dome af op 6 maart. Sunnery James & Ryan Marciano brengen samen met Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee een unieke show. De zaalopstelling bestaat uit 5 bubbels, van 250 personen en één groep van 50 personen. Er zijn zowel staan- als zitplaatsen beschikbaar.

Concert
Op zondag 7 maart verzorgt niemand minder dan André Hazes samen met zijn support een uniek concert tijdens het tweede evenement in Ziggo Dome. De zaalopstelling bestaat uit 5 bubbels, van 250 personen en één groep van 50 personen. Er zijn zowel staan- als zitplaatsen beschikbaar.

Dance-festival
Met dit kleinschalige festival van 2 area’s heb jij op 13 maart binnen no-time weer dat festivalgevoel terug. Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders en Nicky Elisabeth zorgen voor een knallende “mainstage”. House, disco en percussie zet de toon in Area 2 met Philou Louzolo, Fafi Abdel Nour, Suze Ijò en Lion Kojo. Bezoekers worden ingedeeld in drie groepen van 500 en mogen vrij bewegen.

Popfestival
Op 14 maart bruist het weer in Biddinghuizen tijdens het laatste Back To Live evenement. Op het kleinschalige popfestival zie je Chef’Special, Maan, De Staat, Jett Rebel, Donnie, Froukje, Numidia, Vunzige Deuntjes en Michiel Peeters verdeeld over twee podia. Bezoekers worden ook bij dit event ingedeeld in drie groepen van 500 en mogen vrij bewegen.

Update: binnen een aantal minuten waren de kaarten uitverkocht.