branchenieuws

Speciaal theaterfestival Laatbloeiers voor zestigplussers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
festival LAATBLOEIERS_FOTOGRAAF-MARIJE-KUIPER

De zestigplussers van nu is vitaler dan ooit. Theaterfestival Laatbloeiers laat zestigplussers nadenken over de vraag ‘waar sta je nu in je leven en wat geef jij door aan de volgende generaties?’

Het belooft een divers cultureel programma te worden met vijf zalen vol talkshows, muziek, theater, workshops en familieopstellingen. Bij TivoliVredenburg wordt tijdens Laatbloeiers de ban van oud zeer verbroken én het leven gevierd.

“De zestigplusser van nu is vaak opgegroeid in een zwijgzaam ouderlijk huis, waar nauwelijks werd gepraat over gevoelens. Laatbloeiers verleidt en inspireert haar publiek om juist méér te vertellen. Vier je nieuwsgierigheid, deel je verhaal en kijk wat er gebeurt. Persoonlijke groei is echt mogelijk tot de laatste snik”, vertelt Alet Klarenbeek, programmamaker en initiatiefnemer van Laatbloeiers vanuit UP!, een beweging die een nieuwe kijk op ouder worden biedt. Theaterfestival Laatbloeiers gaat plaatsvinden op 31 oktober 2023 van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn te koop op via de site van Laatbloeiers.