branchenieuws

Renaldo Ishaak gaat op jacht in nieuw seizoen van Hunted op NPO3

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Renaldo Ishaak met collega in programma Hunted

Vanaf woensdag 20 september om 20:20 uur is het weer zover! Het spannende nieuwe seizoen van Hunted keert terug op NPO 3, met onder andere Renaldo Ishaak als hunter.

Bereid je voor op een bloedstollend avontuur vol intriges, spanning en verrassingen, terwijl Renaldo Ishaak en zijn team de 12 voortvluchtigen opsporen. Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een groep gelouterde opsporingsdeskundigen? In Hunted gaan 12 Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. De voortvluchtigen zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

Vorig jaar was Renaldo op INSPIRE aanwezig om op het Event Inspiration stage zijn persoonlijke verhaal te delen. Toen al voelden we zijn energie en passie voor zijn werk. Bereid je dus voor op een bloedstollend avontuur vol intriges, spanning en verrassingen, terwijl Renaldo en zijn team de 12 voortvluchtigen opsporen. Wist je dat Renaldo ook in te zetten is als spreker op jouw event of congres? Neem contact op met Sprekershuys om de mogelijkheden te bespreken.

Beeld: Renaldo Ishaak