branchenieuws

Playground for Venues: een 3-daagse experience alleen te boeken door hotels en locaties

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Playground for Venues - Venue Marketing - The Maker Sessions

De drukke denkers en kundige doeners uit de wereld van venues en hotels worden van harte uitgenodigd om de immersive experience van Playground For Venues te boeken: de ultieme bestemming waar event- en locatie-experts met behulp van de kracht van de natuur het vuur in zichzelf (her)ontdekken.

Tijdens het 3-daagse, offline, in-person en bovenal grensverleggende buitenspeelavontuur, gerund door Venue Marketing & The Maker Sessions, sturen deelnemers zelf de benodigde frisse wind door hun merk, locatie of organisatie. Dit unieke avontuur is enkel en alleen te boeken door locaties en hotels. Op slechts 3,5 uur rijden van Utrecht ligt deze Wifi-vrije oase verstopt in het groene hart van het Sauerland.

Playground for Venues is het geesteskind van Stijn Oude Vrielink (Venue Marketing) en Stijn van Oss (The Maker Sessions). Met een bak aan ervaring in marketing, events en verbindingen leggen, maken zij nu hun droom waar van een speelparadijs voor medewerkers van venues en hotels. De drie dagen durende Sonoma Valley Experience (lees er hier alles over!) is een unieke kans om terug te keren naar de basis  en ontdekkingsreizen te maken in een stimulerende, avontuurlijke omgeving met als doel inspiratie en kracht te vinden om een merk weer extra op te laten bloeien. Dit gebeurt natuurlijk door de prachtige natuur maar ook door de inhoudelijke workshops die Venue Marketing en The Maker Sessions aanbieden tijdens het verblijf. Heb jij je koffer al gepakt? Let’s go!

Playground for Venues - Venue Marketing - The Maker Sessions - locatie in de bergen
Playground for Venues - Venue Marketing - The Maker Sessions- kampvuur

Beeld: Playground for Venues