branchenieuws

11 deelnemers leergang Professional Event Management geslaagd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
11 deelnemers leergang Professional Event Management geslaagd

Vorige week zijn de certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de leergang Professional Event Management. Het decor van deze feestelijkheid was de Landgoederij in Bunnik.

Een extra bijzondere leergang die nu hun diploma in ontvangst mocht nemen, aangezien het de eerste leergang na het overlijden van voormalig directeur Harry de Winter is. De activiteiten van Master in EventManagement zijn per 1 augustus 2023 voortgezet door Eventacademy. De vertrouwde MiEM opleidingen: Professioneel Eventmanagement & Advanced Eventmanagement zijn behouden gebleven.

Janey Jahn (Allianz Benelux) heeft een EMa-status verworven. Hiermee heeft zij zich geregistreerd als Certified Event Professional. Dit door zowel de leergang Professional Event Management als Advanced Event Management
met succes afgerond te hebben. Op dinsdag 5 maart 2024 start de nieuwe leergang Professional Event Management. Wil je de studiegids ontvangen stuur dan een mail naar alexandra@masterineventmanagement.nl.

Aan deze leergang hebben deelgenomen (vlnr): Iris Botman, Caya van den Akker, Bente Lap, Isabelle Eppink, Aafke Wakker,
Eline van der Meer, Noëlle Hoogeveen, Jet Roosink, Anneloes Holleman, Janey Jahn en Jiske George- Sluimer (niet op de foto).