branchenieuws

Plannen in de maak voor Tomorrowland waterpark

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tomorrowland - festival - stagedesign - hans kuijten

Dat Tomorrowland een kei is in het bedenken van event-experiences hoeven we jou niet meer uit te leggen. Die creativiteit gaan ze nu ook uitbreiden naar de recreatiebranche.

Volgens bronnen zijn er plannen in de maak voor een heus Tomorrowland waterpark.  Nadat er eerder al een Tomorrowland achtbaan open ging in Plopsaland zijn ze nu bezig om nog meer concepten uit te rollen in de recreatiebranche.

De plannen zijn nog niet rond, maar dat er achter de schermen hard gebrainstormd wordt is wel duidelijk. Door de Nederlandse investeerder Momentum Leisure, onder andere groot aandeelhouder van diverse Poolse pretparken, worden er diverse nieuwe concepten bedacht in samenwerking met Tomorrowland.

Tijdens de laatste editie van Tomorrowland waren er 400.o00 bezoekers die genoten van meer dan 600 DJ’s die vanaf verschillende podia de menigte trakteerden op te gekke DJ sets. Het evenement staat bekend om de prachtige podia. Het hoofdpodium was de afgelopen editie een sprookjeskasteel van 43 meter hoog en 160 meter breed.