branchenieuws

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’: een prachtige 60 meter lange handgemaakte mozaïektrap aan het natuurlijke amfitheater van de legendarische Mainstage op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre.

De trap telt in totaal 700 vierkante meter mozaïek met meer dan 5 miljoen met de hand gesneden mozaïeksteentjes. De 60 meter lange mozaïektrap neemt je mee je langs de mythische schoonheid van Moeder Aarde en Moeder Natuur die elkaar aankijken. ‘The Stairway To Unity’ is zowel een startpunt als een eindpunt en roept alle bezoekers tijdens het festival, maar ook doorheen het jaar, op om de positiviteit en verbondenheid die ze op deze magische plek ervaren, verder uit te dragen.

‘The Stairway To Unity’ is de derde permanente publieke kunstinstallatie van Tomorrowland in De Schorre, na de ‘One World Bridge’ van Arne Quinze in 2014 en het ‘Magische Trollenbos’ van Thomas Dambo in 2019. Op deze manier draagt het festival ertoe bij dat iedereen het hele jaar lang nog meer kan genieten van het unieke en mooie landschap van De Schorre.