branchenieuws

Pathé Theatres heeft Pathé Thuis overgenomen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Pathé Theatres heeft Pathé Thuis overgenomen

Pathé bundelt hiermee de krachten in expertise, bereik en aanbod en bieden hiermee de mogelijkheid voor de Nederlandse filmliefhebber om op elk moment en op alle formaten van film te genieten.

De komende tijd staat voor beide teams in het teken van het optimaliseren van bestaande synergieën, om zo het beste aanbod te kunnen bieden voor zowel bezoekers, klanten als distributeurs.

Pathé Thuis werd in 2011 opgericht vanuit Pathé Theatres en opereert sinds december 2014 zelfstandig. Pathé en Pathé Thuis zijn altijd nauw met elkaar verbonden gebleven, zoals in de afgelopen periode met de succesvolle Pathé Trakteert acties tijdens de lockdowns. Pathé Thuis werd in 2021 door meer dan 900.000 huishoudens gebruikt en verhuurde meer dan 5 miljoen films.

Om te vieren dat Pathé en Pathé Thuis samengaan, trakteert Pathé Nederlanders op topfilms om de laatste dagen van de kerstvakantie in lockdown leuker te maken!

Het is alweer de vierde keer dat Pathé de actie Pathé Trakteert opzet. Dit keer gaat het om vijf mooie filmtitels die kortgeleden nog in de bioscoop werden vertoond. Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld.