branchenieuws

Open Locatiedag 11 maart in teken van online & hybride events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
locaties.nl.Open Locatiedag online en hybride events

Tijdens de Open Locatiedag – Online & hybride events kun je zelf ervaren hoe een online event eruit ziet bij meer dan 70 locaties.

Veel locaties bieden op dit moment al professioneel ingerichte studio’s en andere virtuele oplossingen. Maar het is vaak lastig om te vergelijken en te zien welke studio de juiste uitstraling en kwaliteit kan bieden voor jouw evenement. Voor dat probleem biedt Locaties.nl op 11 maart a.s. een oplossing: De Open Locatiedag – Online & hybride events.

Niet alleen vergt een online event heel andere kennis en kunde dan zij gewend zijn; wat er achter de schermen van de grotere online events komt kijken is soms vergelijkbaar met een flinke televisieproductie.

Tijdens de Open Locatiedag – Online en hybride events kun je de mogelijkheden van tientallen studio’s op een heel laagdrempelige manier zelf ervaren. Op donderdag 11 maart zijn er tussen 12:00 en 14:00 uur 4 momenten waarop de deelnemende studio’s via een livestream een rondleiding geven. Die beginnen om 12:00, 12:30, 13:00 en 13:30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich via een speciale pagina op Locaties.nl inschrijven voor een bezichtiging bij 4 verschillende studio’s naar keuze.

locaties.nl. Open Locatiedag online en hybride events

Beeld: Locaties.nl