branchenieuws

Obsession doet onderzoek naar schade coronacrisis

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Obsession interviewt vrouw op strand voor onderzoek

Live communicatie; de fysieke ontmoeting die zo krachtig kan zijn om innovaties tot stand te laten komen, gedrag te veranderen of mensen en bedrijven laat groeien. Het coronavirus heeft ruim een jaar geleden hier een streep doorgezet. Maar wat zijn nu eigenlijk de gevolgen? Obsession doet onderzoek en heeft jouw hulp nodig!

Online event Obsession in studio met drie cameramensen

Het podium is noodgedwongen verschoven naar de virtuele wereld. Veel organisaties hebben al geruime tijd hun medewerkers thuiszitten. Sales gesprekken die normaal op beurzen of events plaatsvinden, staan via de Zoom ingepland. En innovatietrajecten worden alsmaar uitgesteld, waardoor je kansen misloopt.

Obsession wil tastbaar gaan maken wat voor economische en emotionele schade is ontstaan door het gemis van de fysieke ontmoeting. Hoeveel kansen heeft jouw bedrijf moeten laten gaan door corona? Hoe gaat de situatie er post-corona uitzien? Blijven we thuiswerken? En is een hybride evenement écht het nieuwe normaal?

Waar we tot op heden alleen nog varen op aannames, gaan ze nu op zoek naar de harde feiten. Doe je ook mee met het onderzoek?

Beeld: Obsession