branchenieuws

Najaarsagenda Maastricht staat bol van toffe festivals

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Battle Danstent op het Vrijthof - @SjoerdDerine

Maastricht barst van de cultuur, 365 dagen per jaar. Ook dit najaar bestaat het programma van de stad weer uit een gevarieerd cultuuraanbod: van bijzondere optredens tot tentoonstellingen en van grote namen tot onontdekte parels.

De Maastrichtse festivalmaand september wordt afgetrapt met Festival MAAS!. Dit gratis toegankelijke cultuurfestival (7 t/m 10 september) biedt een podium aan startende en gerenommeerde artiesten in de vorm van toneel, dans, film, tentoonstellingen, workshops, muziek en lezingen.

Het derde weekend van september staat in het teken van Kunstenfestival Musica Sacra (15 t/m 17 september). Daarnaast zijn van 29 september t/m 5 oktober de Nederlandse Dansdagen met dansoptredens door de hele stad.

Tijdens de tweede editie van het Maastricht Gallery Weekend (20 t/m 22 oktober) openen 16 galeries hun deuren voor kunstliefhebbers en de afsluiter van het culturele najaar is FASHIONCLASH Festival (17 t/m 29 november), een showcase van jonge modeontwerpers. Dus chop chop op naar Maastricht!

Beeld: Sjoerd Derine