branchenieuws

Meisjes van de Wijn blaast nieuw leven in je oude wijnvoorraad

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Nacht van de wijn

Hebben jullie ook nog allerlei losse flessen wijn overgehouden aan dat speciale evenement, waar je net die ene wijn voor nodig had? Hoewel ze nu misschien als afgeschreven beschouwd worden, is weggooien zonde.

Vraag je je af wat je ermee moet doen? Geen zorgen! De Meisjes van de Wijn hebben de ideale oplossing paraat! De ervaren sommeliers staan te popelen om deze overgebleven schatten op een bijzonder leuke manier onder de aandacht te brengen. Zo krijgen jouw vergeten pareltjes de aandacht die ze verdienen, en wie weet maak je nog iemand anders blij met een smaakvolle ontdekking.

Wat dacht je van het organiseren van een gezellige proeverij met jullie resterende flessen? Op deze manier maak je optimaal gebruik van je voorraad en dat is ook nog eens hartstikke duurzaam. Zo blijf jij niet met een onbruikbare voorraad zitten én verklein je je ecologische voetafdruk. Een win-winsituatie, nietwaar?

Geef de sommeliers van Meisjes van de Wijn een uurtje, en ze lezen zich volledig in in jouw voorraad om zo de proeverij tot een onvergetelijke ervaring te maken. Want wat zich al lang en breed bewezen heeft: de Meisjes van de Wijn weten hoe ze mooie wijn-verhalen moeten vertellen!