branchenieuws

ID&T lanceert audiovisuele experience Timecode by Thunderdome

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ID&T lanceert audiovisuele experience Timecode by Thunderdome

In 2022 bestaat Thunderdome 30 jaar en om dit groots te vieren lanceert de organisatie een gloednieuw concept: Timecode by Thunderdome.

De één uur durende show neemt bezoekers mee op een bijzondere audiovisuele reis door de 30 jarige geschiedenis van Thunderdome en de evolutie van de Nederlandse hardcore muziek. De show is van 10 maart t/m 20 maart op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken in Amsterdam aan de Elementenstraat 25, bij Amaze.

Gérard Zwijnenburg, Creatief Directeur van Thunderdome: “Timecode gaat hard, letterlijk en figuurlijk. Volume op standje maximaal (103db (+)) en in een vogelvlucht komt de rijke geschiedenis van de Nederlandse hardcore voorbij. Geen interviews en lange verhalen, maar de beste tracks van ’92 tot nu. De show kan het beste omschreven worden als een uur aan audio en visueel geweld.”

De kaartverkoop voor Timecode by Thunderdome startte op donderdag 17 februari om 16.00 uur voor members van Thunderdome, de reguliere kaartverkoop start vandaag, 18 februari, 16.00 uur via thunderdome.com/timecode. Dus hup, poets je Nike Air Max maar alvast!