branchenieuws

Het NBC Congrescentrum tovert locatie om tot Winter Vibes

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
NBC-Congrescentrum-Winter-Vibes

Na het succes van Summer Vibes, waarbij de tuin van het NBC Congrescentrum werd ingericht in festivalsferen, wordt vanaf eind november Winter Vibes gelanceerd.

Live of online kerstsfeer

De tuin, de Grand Hall en de ontvangstruimtes worden volledig ondergedompeld tot een feestelijk winterdecor. Denk hierbij aan sheltertenten, prikverlichting, foodtrucks, heaters, nostalgische houten ‘Stuben’ en winterse decoratie. Zowel binnen als buiten in de verwarmde tuin. Dit maakt Winter Vibes uitermate geschikt voor een intieme kerstborrel, een winters personeelsfeest, een kerstdiner met collega’s of een knallende kick-off.

NBC-Congrescentrum-Winter-Vibes
NBC-Congrescentrum-Winter-Vibes
NBC-Congrescentrum-Winter-Vibes

Zit de fysieke kerstborrel er bij jouw bedrijf nog niet in? Daar heeft het NBC Congrescentrum ook een oplossing voor. Het familiebedrijf bouwt zijn livestreamstudio Studio Goud namelijk om tot Winter Studio. Vanuit een studio die geheel ingericht wordt in wintersferen, kun jij een online bijeenkomst organiseren voor je gasten. Van een feestelijke online kerstbingo of interactieve quiz tot een persoonlijke kerstboodschap.

Check hier voor meer informatie rondom de Winter Vibes van het NBC Congrescentrum.