branchenieuws

Het meest magische café opent zijn deuren op 8 en 15 april

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Brandon-Smeets-Brandons-Magic-Cafe

Klaar om de werkweek van je af te schudden en lekker te genieten van een magische avond vol entertainment? Op zaterdag 8 april (in Sittard) en zaterdag 15 april (in Beek) opent het meest magische café van Nederland haar deuren.

Geniet van een avond waarin magische trucs, grappen én muziek elkaar in hoog tempo op interactieve wijze afwisselen. Je maakt de trucs niet alleen van dichtbij mee, sterker nog je leert zelfs een echte goocheltruc. Dat alles onder het genot van een drankje, versnapering en muzikaal entertainment.

Brandon Smeets: “Naast mijn reguliere boekingen heb ik altijd het idee gehad om een eigen avond entertainment te organiseren. Een avond die niet alleen in het teken staat van mijzelf, maar juist van gevarieerd entertainment. Het moet een avondje uit zijn waar je samen met je vrienden of familie naartoe kunt gaan. En zie hier, na weken van voorbereiding, de eerste officiële avonden van Brandon’s Magic Café. Het blijft een verrassing wat er allemaal gaat gebeuren, dus laat je verwonderen!” Tickets zijn te koop via de site van Brandon Smeets Magic Entertainment.