branchenieuws

Gooi Meetings organiseert eerste locatietour

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Netwerkborrel buiten - mensen met een drankje

Op woensdag 27 oktober organiseert Gooi Meetings voor het eerst een locatietour waarbij eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers een blik achter de schermen werpen bij de elf mooiste venues in het Gooi.

Divers programma

Van off-grid vergaderen op een onbewoond eiland, brainstormen op de museumvloer tot (zakelijk) borrelen op een eigen rooftop terras.

Gedurende de dag ontdekken deelnemers vijf (door hen gekozen) unieke venues in het Gooi. Alle 11 locaties inspireren met een eigen programma. Zo verzorgt Grote Kerk Naarden bijvoorbeeld een muzikaal intermezzo. Neemt Studio 21 je mee in the Magic Circle. Verrast Gooiland met een Bites en Babbels Tour en geeft Muziek Centrum van de Omroep een luistercursus in de oudste radiostudio van Nederland. De dag wordt afgesloten met een vaartocht naar Forteiland Pampus voor een gezellige (netwerk)borrel.

De locatietour is een volledig verzorgde dag, exclusief vervoer, en gratis toegankelijk voor eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers uit Nederland.

Check hier voor meer informatie of om je gratis aan te melden.