branchenieuws

Goedmaker Bol.com leidt tot Low Battery Festival

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Speaker in regenboog kleuren

Een vrouwenstem die om de vijf minuten ‘low battery’ zegt. Het overkwam Lieselotte na aanschaf van een bluetooth speaker. Door een verrassende goedmaak-actie voor deze kapotte gadget belandde de groep op een onvergetelijk minifestival.

Om het goed te maken organiseerde bol.com een minifestival voor Lieselotte en haar vrienden, met Frank van der Lende als host. Het terrein van Noorderlicht in Amsterdam werd omgetoverd tot een Low Battery Festival met alles erop en eraan: een verzamelpunt, muntverkoop, mini-camping, dixies en de sensationele afsluitende act De Likt.

Een paar keer per jaar verrast Bol.com een klant met een een giga-upgrade van zijn of haar bestelling als er iets fout gaat. Zo maken ze het op een heel ludieke manier weer goed. Ging er bij jou ook iets niet helemaal goed met je bestelling? Heb je je verslapen omdat je wekkerradio niet op tijd binnen was of kreeg je een barbecuetang in plaats van een krultang bezorgd? Pak je kans en meld je aan voor een Goedmaker op goedmaker.bol.com.