branchenieuws

Forever Young The Show is dé nieuwe next generation theatershow

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Forever Young The Show
Forever Young The Show is geïnspireerd op de tragedies van de club van 27. Het is een verhaal over de glorieuze en schaduwkanten van een leven in de schijnwerpers.
Forever Young The Show
Forever Young The Show
Forever Young The Show
Forever Young The Show
Forever Young The Show

Na alle blockbuster films kan het publiek nu deze aangrijpende rollercoaster als 360˚-theatershow beleven op een plek die een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse popgeschiedenis: Escape Amsterdam.

Hoofdrolspelers Daan Schuurmans, Denzel Chain en Sherefa Yorks zetten het verhaal neer van muzieklegende Liam Nova die op weg is naar de top. Het grote creatieve team achter Forever Young is een bijzondere mix van artistieke hoogvliegers en bestaat onder anderen uit Don Pepijn Schipper (Don Diablo / music director), Timor Steffens (creative director), Levan Tsikurishvili (director) en Roziena Salihu (scriptwriter). Na de wereldpremière die vandaag, 30 maart, plaats vindt zal Forever Young korte tijd in Nederland te zien zijn, waarna de show verder over de wereld zal reizen.

Boek nu je tickets. Ga samen met je collega’s of relaties en bezorg ze een onvergetelijke avond! Groepsarrangementen zijn beschikbaar vanaf 10 personen en te boeken via events@foreveryoungtheshow.com of 020-210 1324. Dit mag je niet missen!