branchenieuws

D&B Eventmarketing en FX Agency vormen nieuwe groep voor events & experiences

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Foto_Management_Teams_DB_en_FX

D&B Eventmarketing én FX Agency bundelen hun krachten door het vormen van een nieuwe live & digital experience groep. Beide bureaus komen onder deze nieuwe groep te vallen.

Beide bureaus zien al langer dat evenementen en experiences een essentieel onderdeel zijn van de communicatie- en marketingstrategie van merken. Om in te spelen op deze groeiende behoefte bieden ze nu als groep de complete mix aan van communicatiestrategie, campagnes, creatieve content én live- en digitale experiences. De nieuwe groep wil met deze totaalaanpak mensen en merken gedurende het hele jaar betekenisvol verbinden met belevingen en interacties die raken en mensen in beweging brengen.

De stappen van deze samenwerking worden heel zorgvuldig gemaakt. Peter Zijlstra, Chief Operations Officer van de groep: “We hebben besloten om, met respect voor de sterke culturen en de hechte teams, voorlopig als FX en D&B in Utrecht en Hilversum te blijven en zullen elkaar inspireren en inhoudelijk verrijken en vanuit de nieuw gevormde groep intensief gaan samenwerken. Tegelijkertijd wordt er op groepsniveau gewerkt aan een nieuwe sterke naam en identiteit die we later dit jaar bekend zullen maken.”