branchenieuws

Festivak maakt sprekers bekend

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Logo Festivak
Op 9 en 10 november vindt Festivak weer plaats: dé vakbeurs voor de gehele evenementenbranche. En deze editie heeft een feestelijk tintje; het is namelijk de 25e keer dat de beurs georganiseerd wordt.

De organisatie heeft de eerste spreker bekend gemaakt: Roy Hirs, Manager Mobiliteit Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Hij is al jaren betrokken bij alle grote (sport)evenementen in Nederland, zoals de Tour de France, Vuelta en ook de Formule 1 in Zandvoort. Een andere grote naam in het programma is Danny Membre, eigenaar van RUMAG. Hij vertelt alles over de opbouw van een bedrijf en de successen en uitdagingen die hierbij horen. Wil je weten welke sprekers er nog meer aanwezig zijn op Festivak? Bekijk dan het sprekersprogramma.

Op Festivak zijn professionals uit de hele sector aanwezig die producten en diensten aanbieden om van ieder event een succes te maken. Kortom, daar wil jij bij zijn! Schrijf je meteen in en zorg dat je erbij bent op 9 en 10 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.