branchenieuws

Aanbesteding ontwerp en bouw Nederlands paviljoen Expo 2025 Osaka van start

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Japan Association for the 2025 World Exposition
De Europese aanbesteding voor het Nederlandse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling Expo 2025 Osaka is officieel gestart met de publicatie op tenderned.nl. Marktpartijen worden gevraagd met voorstellen te komen voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de afbouw van het paviljoen en de bijbehorende bezoekerservaring.

Voorstellen kunnen tot en met maandag 5 december 2022 worden ingediend. Innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten. Voor de totstandkoming van het paviljoen en de bezoekerservaring is 7,8 miljoen euro (excl. BTW) gereserveerd.

Expo 2025 Osaka heeft als thema ‘Designing Future Society for Our Lives’ en zal gaan over het vormgeven van een wereld waar grote crises rond bijvoorbeeld klimaat en gezondheid de leefbaarheid zullen bepalen. Met een paviljoen in het district ‘Saving Lives’ wil Nederland antwoord geven op de vraag die in Osaka centraal staat: ‘What is the happy way of life?’. De Expo Osaka vindt plaats van 13 april tot en met 13 oktober 2025.

RVO organiseert donderdag 6 oktober 2022 om 9.00-11.00 uur (Nederlandse tijd) een online informatie bijeenkomst voor geïnteresseerden die een voorstel willen indienen. Er wordt achtergrondinformatie gegeven over de aanbesteding en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Webinar Registration – Zoom.