branchenieuws

Faber Audiovisuals en H20 Esports Campus gaan partnerschap aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Faber partnership H20

Faber Audiovisuals en H20 Esports Campus zijn vooruitstrevend en toonaangevend waar het gaat om innovatieve technieken en willen met dit partnership de slagkracht naar het werken met deze nieuwe technologieën versterken. Innovatie en educatie zijn de kernwoorden voor het partnerschap.

Mooie ontwikkelingen

Op dit moment worden de eerste concrete stappen genomen om de partnership tussen Faber en H20 Campus vorm te geven. In de Rabo Esports Stadium van H20 wordt door de medewerkers van Faber een nieuwe high end virtual streaming studio gebouwd. De nieuwe studio is voorzien van de modernste technieken, waardoor er voor de eventuele opdrachtgevers een oneindig aanbod aan innovatieve mogelijkheden ontstaat om vanuit de studio producties te laten plaatsvinden.

Volgens Matthijs Vink van H20 Esports Campus Amsterdam zorgt het uitgebreide partnership met Faber voor een geweldige innovatie binnen de H20 Campus . “Een innovatie gebaseerd op VR en AR technologie die zowel toepasbaar is voor TV, streaming als Gaming en Esports.”